jubilej


Најнови вести

(22.04.2017)
тоцка ИЗБЕРЕТЕ МАТИЧЕН ЛЕКАР КАЈ НАС

(22.02.2017)
тоцка СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА- ДО 30% ПОПУСТ НА ТЕСТОВИ ЗА АЛЕРГИИ

(21.02.2017)
тоцкаОД АКТИВНОСТИТЕ НА НАШИОТ МД КЛУБ

(09.01.2017)
тоцка ОГЛАС за ВРАБОТУВАЊЕ на СПЕЦИЈАЛИСТ ПО МЕДИЦИНА НА ТРУДОТ

(09.01.2017)
тоцка ОГЛАС за ВРАБОТУВАЊЕ на СПЕЦИЈАЛИСТ ПО ИНТЕРНА МЕДИЦИНА

(13.08.2016)
тоцка ОГЛАС за ВРАБОТУВАЊЕ на БИОХЕМИЧАР

(11.07.2016)
тоцкаКонкурс  за  упатување  на  специјализација

(07.05.2016)
тоцкаОГЛАС за ВРАБОТУВАЊЕ:ДОКТОР- СПЕЦИЈАЛИСТ  ИНТЕРНИСТ и ДОКТОР- СПЕЦИЈАЛИСТ  по МЕДИЦИНА на ТРУДОТ

(07.04.2015)
тоцкаОдбележан Нашиот 5 Годишен Јубилеј

(16.02.2015)
тоцкаОД АКТИВНОСТИТЕ НА НАШИОТ МД КЛУБ

(11.11.2014)
тоцкаПРОМЕНЕТО  СЕДИШТЕТО  НА  НАШАТА  ПОЛИКЛИНИКА

(06.06.2014)
тоцкаУСПЕШЕН НАСТАП НА 5 тиот КАРДИОЛОШКИ КОНГРЕС

(08.05.2014)
тоцкаОд  ДЕНЕС во ФУНКЦИЈА НАЈНОВА АВТОМАТИЗИРАНА АЛЕРГОЛОШКА  и  БИОХЕМИСКА  АПАРАТУРА

(22.04.2014)
тоцкаПРЕГЛЕДИ  НА  РАБОТНИЦИ  КОИ  РАБОТАТ  СО  ИЗВОРИ  НА  ЈОНИЗИРАЧКО  ЗРАЧЕЊЕ

(09.04.2014)
тоцкаСловачкиот Амбасадор во посета на нашата Поликлиника

(12.12.2013)
тоцкаMD CLUB -  ПРЕДАВАЊЕ ОД ПЕРСОНАЛОТ ВО БИОХЕМИСКА ЛАБОРАТОРИЈА

(22.11.2013)
тоцкаПочна со работа нашиот MD - CLUB

(12.11.2013)
тоцкаДОДЕЛЕНО ПРИЗНАНИЕ ЗА ФИЛАНТРОПИЈА

(27.10.2013)
тоцкаДРУЖЕЊЕТО - ИМПЕРАТИВ ЗА НАШИОТ УСПЕХ

(15.04.2013)
тоцкаОБУКА ЗА ПРВА ПОМОШ ЗА ВОЗАЧИ


(12.10.2012)
тоцка ОД 12.10.2012 ЌЕ ИМ СЛУЖИМЕ И НА ЖИТЕЛИТЕ НА СЕЛО КУРАТИЦА


 

 

Click for Ohrid , Macedonia Forecast

КонтактПОЛИКЛИНИКА „КАРДИОЛАБ МАЏАРОВ“ , приватна здравствена установа. 

ул.Бул.Туристичка бр.45, ОХРИД 6000, MKD 

тел.: (046) 27 24 27; 078 276 733 

e-mail: cardiolab1@gmail.com

info@cardiolab.mk

-------------------------------------------------------------------------------
РАБОТНО ВРЕМЕ
:
 
БИОХЕМИСКА ЛАБОРАТОРИЈА:
Од понеделник до петок (од 07:30 до 15:30ч), сабота од 09:00 до 12:00ч

ОПШТА МЕДИЦИНА - МАТИЧЕН ДОКТОР:
Од понеделник до петок (од 08:00 до 12:00 и од 13:00 до 17:00ч),
сабота од 09:00 до 12:00ч

ИНТЕРНА МЕДИЦИНА:
Од понеделник до среда (од 11:00 до 19:00ч), четврток и петок од 07:00 до 15:00ч

МЕДИЦИНА НА ТРУДОТ:
Од понеделник до петок (од 08:00 до 15:00ч), сабота од 09:00 до 12:00ч
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

E-консултации

Во долунаведеното поле внесете податоци за тоа што би сакале да Ви одговориме во врска со Вашите здравствени проблеми, евенуално оставете порака-барање за е-заказување на преглед, оставете поплака, пофалба или било што друго на кое ќе се потрудиме да Ве удостоиме со одговор. Ви благодариме

Вашето име

E-Mail:

Телефонски број:

Вашата порака: