Најнови вести

(06.07.2015)
тоцкаОГЛАС за ВРАБОТУВАЊЕ на МЕДИЦИНСКА СЕСТРА

(15.04.2015)
тоцкаАПРИЛСКА АКЦИЈА – ПРОВЕРКА НА ТИРЕОИДНИ ХОРМОНИ

(07.04.2015)
тоцкаОдбележан Нашиот 5 Годишен Јубилеј

(31.03.2015)
тоцкаБЕСПЛАТНИ  ПРЕГЛЕДИ

(16.03.2015)
тоцкаАКЦИЈА...ПОПУСТ НА АЛЕРГОЛОШКИ ПРЕГЛЕДИ

(16.02.2015)
тоцкаОД АКТИВНОСТИТЕ НА НАШИОТ МД КЛУБ

(09.12.2014)
тоцкаОГЛАС  ЗА  ВРАБОТУВАЊЕ  НА  ДОКТОР специјализант или специјалист

(09.12.2014)
тоцкаОГЛАС  ЗА  вработување на доктор и  УПАТУВАЊЕ  НА  СПЕЦИЈАЛИЗАЦИЈА  ВО  СТРАНСТВО

(03.12.2014)
тоцкаОГЛАС за ВРАБОТУВАЊЕ на АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК

(11.11.2014)
тоцкаПРОМЕНЕТО  СЕДИШТЕТО  НА  НАШАТА  ПОЛИКЛИНИКА

(06.06.2014)
тоцкаУСПЕШЕН НАСТАП НА 5 тиот КАРДИОЛОШКИ КОНГРЕС

(08.05.2014)
тоцкаОд  ДЕНЕС во ФУНКЦИЈА НАЈНОВА АВТОМАТИЗИРАНА АЛЕРГОЛОШКА  и  БИОХЕМИСКА  АПАРАТУРА

(22.04.2014)
тоцкаПРЕГЛЕДИ  НА  РАБОТНИЦИ  КОИ  РАБОТАТ  СО  ИЗВОРИ  НА  ЈОНИЗИРАЧКО  ЗРАЧЕЊЕ

(09.04.2014)
тоцкаСловачкиот Амбасадор во посета на нашата Поликлиника

(12.12.2013)
тоцкаMD CLUB -  ПРЕДАВАЊЕ ОД ПЕРСОНАЛОТ ВО БИОХЕМИСКА ЛАБОРАТОРИЈА

(22.11.2013)
тоцкаПочна со работа нашиот MD - CLUB

(12.11.2013)
тоцкаДОДЕЛЕНО ПРИЗНАНИЕ ЗА ФИЛАНТРОПИЈА

(27.10.2013)
тоцкаДРУЖЕЊЕТО - ИМПЕРАТИВ ЗА НАШИОТ УСПЕХ

(15.09.2013)
тоцкаКОНКУРС ЗА СПЕЦИЈАЛИЗАЦИЈА

(17.07.2013)
тоцка ВРАБОТУВАЊЕ

(15.04.2013)
тоцкаОБУКА ЗА ПРВА ПОМОШ ЗА ВОЗАЧИ


(12.10.2012)
тоцка ОД 12.10.2012 ЌЕ ИМ СЛУЖИМЕ И НА ЖИТЕЛИТЕ НА СЕЛО КУРАТИЦА

(01.10.2012)
тоцка ИЗБЕРЕТЕ  МАТИЧЕН  ЛЕКАР  КАЈ  НАС

 

 

Click for Ohrid , Macedonia Forecast

Услуги

ПРЕГЛЕДИ на ШТИТНА ЖЛЕЗДА

СИМПТОМИ  при БОЛЕСТИ на ШТИТНАТА  ЖЛЕЗДА при:
                                  

ЗГОЛЕМЕНА  функција на штитната жлезда

СРЦЕБИЕЊЕ – тахикардија и аритмија
ПОТЕЊЕ  на  РАЦЕТЕ и  ТЕЛОТО
ОПАЃАЊЕ  на  КОСТА
ЗАМОР и ОМАЛАКСАНОСТ
СЛАБЕЕЊЕ
НАПНАТОСТ и НЕРВОЗА

НАМАЛЕНА  функција на штитната жлезда – хипотиреоза

ГУШАВОСТ – струма
ЗАМОР и ОМАЛАКСАНОСТ
ПОСПАНОСТ
ДЕБЕЛЕЕЊЕ
ВОСПАЛЕНИЕ на  штитната жлезда
БОЛКА  во  ВРАТОТ

ПРЕГЛЕДИ кои ги вршиме при болестите на штитната жлезда
                             

СПЕЦИЈАЛИСТИЧКО – СУБСПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ преглед
ЕХО – Ултрасонографија на штитната жлезда со Колор Доплер ехо на крвните садови на штитната жлезда
ЛАБОРАТОРИСКО – БИОХЕМИСКИ  ИСПИТУВАЊА  на ХОРМОНИТЕ на штитната жлезда

назад....