jubilej


Најнови вести

(22.04.2017)
тоцка ИЗБЕРЕТЕ МАТИЧЕН ЛЕКАР КАЈ НАС

(22.02.2017)
тоцка СПЕЦИЈАЛНА ПОНУДА- ДО 30% ПОПУСТ НА ТЕСТОВИ ЗА АЛЕРГИИ

(21.02.2017)
тоцкаОД АКТИВНОСТИТЕ НА НАШИОТ МД КЛУБ

(09.01.2017)
тоцка ОГЛАС за ВРАБОТУВАЊЕ на СПЕЦИЈАЛИСТ ПО МЕДИЦИНА НА ТРУДОТ

(09.01.2017)
тоцка ОГЛАС за ВРАБОТУВАЊЕ на СПЕЦИЈАЛИСТ ПО ИНТЕРНА МЕДИЦИНА

(13.08.2016)
тоцка ОГЛАС за ВРАБОТУВАЊЕ на БИОХЕМИЧАР

(11.07.2016)
тоцкаКонкурс  за  упатување  на  специјализација

(07.05.2016)
тоцкаОГЛАС за ВРАБОТУВАЊЕ:ДОКТОР- СПЕЦИЈАЛИСТ  ИНТЕРНИСТ и ДОКТОР- СПЕЦИЈАЛИСТ  по МЕДИЦИНА на ТРУДОТ

(07.04.2015)
тоцкаОдбележан Нашиот 5 Годишен Јубилеј

(16.02.2015)
тоцкаОД АКТИВНОСТИТЕ НА НАШИОТ МД КЛУБ

(11.11.2014)
тоцкаПРОМЕНЕТО  СЕДИШТЕТО  НА  НАШАТА  ПОЛИКЛИНИКА

(06.06.2014)
тоцкаУСПЕШЕН НАСТАП НА 5 тиот КАРДИОЛОШКИ КОНГРЕС

(08.05.2014)
тоцкаОд  ДЕНЕС во ФУНКЦИЈА НАЈНОВА АВТОМАТИЗИРАНА АЛЕРГОЛОШКА  и  БИОХЕМИСКА  АПАРАТУРА

(22.04.2014)
тоцкаПРЕГЛЕДИ  НА  РАБОТНИЦИ  КОИ  РАБОТАТ  СО  ИЗВОРИ  НА  ЈОНИЗИРАЧКО  ЗРАЧЕЊЕ

(09.04.2014)
тоцкаСловачкиот Амбасадор во посета на нашата Поликлиника

(12.12.2013)
тоцкаMD CLUB -  ПРЕДАВАЊЕ ОД ПЕРСОНАЛОТ ВО БИОХЕМИСКА ЛАБОРАТОРИЈА

(22.11.2013)
тоцкаПочна со работа нашиот MD - CLUB

(12.11.2013)
тоцкаДОДЕЛЕНО ПРИЗНАНИЕ ЗА ФИЛАНТРОПИЈА

(27.10.2013)
тоцкаДРУЖЕЊЕТО - ИМПЕРАТИВ ЗА НАШИОТ УСПЕХ

(15.04.2013)
тоцкаОБУКА ЗА ПРВА ПОМОШ ЗА ВОЗАЧИ


(12.10.2012)
тоцка ОД 12.10.2012 ЌЕ ИМ СЛУЖИМЕ И НА ЖИТЕЛИТЕ НА СЕЛО КУРАТИЦА


 

 

Click for Ohrid , Macedonia Forecast

Услуги

ПРЕГЛЕДИ на СТОМАЧНИТЕ ОРГАНИ

СИМПТОМИ  при БОЛЕСТИ на СТОМАЧНИТЕ ОРГАНИ и АРТЕРИИ

ЧИР на ЖЕЛУДНИК и ДВАНАЕСЕТПАЛЕЧНО ЦРЕВО
(болки во стомакот, под лажичката, нагризување,
Печење, чувство на киселини, ждригавица)
КАМЧИЊА во ЖОЛЧКАТА
 (најчесто стомачни болки под десен ребрен лак
кои се шират во грбот позади под десна лопатка) 
БОЛЕСТИ  на  ЦРН  ДРОБ
 (стомачни болки, надуеност, малакслост,замор)
ДЕБЕЛО  ЦРЕВО
 (цревни гасови, болки во долен дел на стомакот)
ХЕМОРОИДИ
 (отежната дефекација, неправилна столица,свежа крв)


                       

ПРЕГЛЕДИ кои ги вршиме при болестите на стомачните органи
                                 

СПЕЦИЈАЛИСТИЧКО – СУБСПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ преглед
ЕХО – Ултрасонографија на  стомачни органи
АНГИОДИНОГРАФИЈА – Триплекс Колор Доплер Ултрасонографија –  3Д КолорДоплер на СТОМАЧНАТА АОРТА и на стомачните АРТЕРИИ и ВЕНИ
ЛАБОРАТОРИСКО – БИОХЕМИСКИ  ИСПИТУВАЊА

назад....